Categories

Información

Pages

Una completa selecció d'instruments de corda

La Clau de Sol disposa d'una línia d'instruments de corda de primera qualitat procedent dels fabricants més reconeguts del sector. Descobreix la nostra mostrari d'instruments musicals de corda. Disposaràs de la màxima qualitat a un preu únic.

Gràcies a la teva visita a la nostrabotiga d'instruments musicals a Barcelona descobriràs una extensa col·lecció d'instruments de corda que sens dubte et sorprendran per preu, qualitat i per varietat.

Som experts en lavenda de tot tipus de instruments de corda com: guitarres clàssiques de totes les qualitats, des de guitarres econòmiques per a estudiants i de diverses mesures, d'estudi avançat, fins guitarres de luthier de qualitat molt alta, guitarres acústiques i electro-acústiques, gran diversitat de guitarres elèctriques de diferents dissenys i marques, oferint la millor qualitat a un preu excepcional. Així, no podem passar per alt entre els nostres instruments de corda dels baixos elèctrics, acústics, i electro-acústics.

Marques com H. Bagué, ALHAMBRA, admiro, GODIN, SQUILFUL, WARBICK, TOKAI, TAKAMINE, Seagull, entre altres, han estat les escollides per protagonitzar el nostre catàleg d'instruments de corda.

La Clau de Sol és una de les botigues de guitarres clàssiques a Barcelona per excel.lència. No obstant això, i com pots comprovar, la nostra selecció d'instruments de corda té violins, violes, violoncels, contrabaixos, d'estudi de diverses mesures a un bon preu, de luthiers de diferents qualitats, antics d'artesà, i elèctrics.

Entre els instruments de corda destaquen també els banjos de 4 cordes, 5 cordes, i 6 cordes i de diferents qualitats, així com una gran varietat de ukeleles, lauds, mandolines, bandúrries, cabaquiños, timple canari ...

Finalment, tenim a la venda pianos digitals Kawai, sens dubte la millor opció per a l'estudi del piano per la seva comoditat, mida i quantitat de prestacions.

Així mateix, i gràcies al mercat d'instruments de corda de segona mà, podràs adquirir guitarres en perfecte estat, prèviament revisades per l'equip de La Clau de Sol Tenim taller de guitarres: ajust de pal i celleta, quintaje, sistema elèctric, reparació de fusta.

Juntament amb la venda de guitarres clàssiques a Barcelona, La Clau de Sol disposa de tota mena d'accessoris com cordes, fundes, suports, pastilles, celletes, corretges, estoigs, arcs, resines, suports, coixinets, cordals, dóna suport barbes, sordines, afinadors, recanvis ...

Tots els nostres instruments de corda són revisats 1-1 ajustant els ponts per a una millor estudi.